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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pecuária Sudeste.
Data corrente:  24/03/1994
Data da última atualização:  08/02/2008
Autoria:  WILLIAMS, M.
Título:  Horse psychology.
Ano de publicação:  1976
Fonte/Imprenta:  London: J.A. Allen, 1976. 208p.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Urges and instincts. Need for food and water. Self-protection. Sex and reproduction. Socialization and company. Curiosity. The world as they see it. Perception of shape and size. Movement and position. How horses feel. Homing experiments. The sense of smell. The sende of hearing.The sense of touch. The sense of time. Genius, duds, and lessons. Problem solving. Learning. Memory. temperament and character. Complexes and vices. Precipitating causes. Predisposition. Treatment.
Palavras-Chave:  Colour; Experiments; Food; Instincts; Movement; Perception; Position; Problem; Protection; Sense; Sex; Size; Touch; Urges; Vice.
Thesaurus Nal:  hearing; horses; reproduction; shape; water.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPPSE4758 - 1ADCLV - --636.1W664h1994.02154
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Pesca e Aquicultura.
Data corrente:  24/02/2016
Data da última atualização:  25/02/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  SOARES, M.; FRACALOSSI, D. M.; FREITAS, L. E. L. de; RODRIGUES, M. S.; REDIG, J. C.; MOURIÑO, J. L. P.; SEIFFERT, W. Q.; VIEIRA, F. do N.
Afiliação:  MARIANA SOARES, UFSC; DEBORA MACHADO FRACALOSSI, UFSC; LUIZ EDUARDO LIMA DE FREITAS, CNPASA; MARYSOL SASNTOS RODRIGUES, UFSC; JOSELLE CURSINO REDIG, UFSC; JOSE LUIZ PEDREIRA MOURINO, UFSC; WALTER QUADROS SEIFFERT, UFSC; FELIPE DO NASCIMENTO VIEIRA, UFSC.
Título:  Replacement of fish meal by protein soybean concentrate in practical diets for Pacific white shrimp.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Revista Brasileira de Zootecnia, Viçosa, MG, v. 44, n. 10, p. 343-349, out. 2015.
ISSN:  1806-9290
DOI:  10.1590/S1806-92902015001000001
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objective of this work was to evaluate the performance of Litopenaeus vannamei fed different levels (0, 25, 50, 75, and 100%) of soybean protein concentrate (63.07% crude protein, CP) to replace fish meal-by product (61.24% CP). The study was conducted in clear water in fifteen 800 L tanks equipped with aeration systems, constant heating (29 ºC), and daily water exchange (30%). Each tank was stocked with 37.5 shrimp/m3 (3.03±0.14 g). Feed was supplied four times a day, at 6% of the initial biomass, adjusted daily. After 42 days, the weight gain of shrimp fed diets with 0 and 25% protein replacement was higher than that observed in shrimp fed 100% replacement, and there were no differences among those fed the other diets. Feed efficiency and survival did not differ among shrimp fed different protein replacements. There was a negative linear trend for growth parameters and feed intake as protein replacement with soybean protein concentrate increased. Fish meal by-product can be replaced by up to 75% of soybean protein concentrate, with no harm to the growth of Pacific white shrimp.
Thesagro:  Camarão; Nutrição; Proteína; Soja.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/140022/1/CNPASA-2015-soares.pdf
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Registro original:  Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPASA331 - 1UPCAP - DDCNPASA-SP742015.074
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